Kotimainen kauneushoitola Helsinki keskusta

Dual Injector – Radiofrekvenssi + neulaton mesoterapia

Dual Injector -hoidot

Liftausta ilman kipua!

Neulaton Mesoterapia on tällä hetkellä tunnetuin, miellyttävin ja suositin vaihtoehto kiinteyttävälle injektiohoidolle. Neulattoman Mesoterapian vaikutukset ovat samat kuin injektiohoidossa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia kuten kipua ja mustelmia. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja sillä ei ole ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Radiofrekvenssin ja elektroporaation yhteistuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut tasoittuvat.

Radiofrekvenssin teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon luontaista kollageenin muodostusta. Samalla se kutistaa jo veltostuneita kollageenisäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja.

Elektroporaatio puolestaan aiheuttaa solukalvojen väleihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia reikiä, joiden kautta tehoaineet imeytyvät soluihin, jolloin entsyymitoimita aktivoituu. Imeytyminen on jopa 2000 kertaa voimakkaampaa kuin muilla hoitomenetelmillä.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoitotuloksien kannalta.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla.

 

Hoidon tulokset ovat parhaimmillaan n. 2-4vkon kuluttua hoitokerrasta.

Kirjoittaja

Maria Hyvönen