fbpx

Calluspeeling jalkahoito + lakkaus TAI hieronta

70 €

CALLUSPEELING JALKAHOITO – ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ PEHMEYTTÄ JALOILLESI!

Terveet, hyvinvoivat jalat ovat tärkeä osa koko kehon hyvinvointia. Kauniit hyvin hoidetut jalat eivät ole itsestäänselvyys, vaan jaloista täytyy pitää huolta. Jalkojen kovettumat, hiertymät, ihon halkeilu ja kuivuus tulee hoitaa. Calluspeeling on tehokas, nopea ja hellävarainen viiden vaiheen jalkahoito, joka poistaa sarveistumat, kovettumat ja värjäytymät jalkapohjista vain 30 minuutissa.

Ainutlaatuinen, AHA-hedelmähappojen kuorivaan vaikutukseen perustuva jalkahoito tehdään ilman veistä tai jalkaporaa, joten se on täysin turvallinen, miellyttävän tuntuinen ja sopii kaikille. Myös diabeetikot, joiden tulee välttää haavariskiä, voivat käydä huoletta hoidossa. Calluspeeling jalkahoito voidaan tehdä joko muiden hoitojen yhteydessä tai perinteisenä jalkahoitona, jonka aikana huolitellaan jalkojen lisäksi myös kynnet ja kynsinauhat.

Calluspeeling hoidossa kovettumat poistetaan AHA-happoja sisältävien hoitoliuskojen vaikutusajan jälkeen erityislastalla ja -raspilla. Hoidon tulos on nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, jalkapohjat ovat täydellisen pehmeät ja hyväkuntoiset. Tarvittaessa käsittely voidaan uusia 2-4 viikon välein.

Tähän jalkahoitoon voit valita joko normaalin lakkauksen varpaankynsille tai rentouttavan hieronnan.