fbpx

Exuviance Radiance Peel Retinol Kasvohoito

95 €

Exuviance Radiance Peel on erittäin tehokas retinolikuorinta joka uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä hoitaa monia iho-ongelmia. Retinolia ja patentoitua CitraFilliä sisältävä kuorintahoito uudistaa ja parantaa ihon rakennetta sekä sävyä. Ihosta tulee napakampi, jäntevämpi sekä hehkuvampi.

Hoito sopii loistavasti häivyttämään ikääntymisen merkkejä madaltamalla juonteita, kirkastamalla epätasaista ihon sävyä ja pigmenttimuutoksia. Retinoli vaikuttaa tehokkaasti myös akneen taipuvaiseen ihoon vähentämällä aknearpien näkymistä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota. CitraFill elvyttää ihon luonnollista kollageenisynteesiä tehden ihosta vahvemman ja napakan.

Palautumisaika kuorinnasta on lyhyt ja se sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Hoidossa kuorinta-aine jätetään vaikuttamaan iholle ja iho puhdistetaan kotona samana iltana tai seuraavana päivänä, ihotyypistä ja ihon kunnosta riippuen. Iho uusiutuu hoidon jälkeen tehokkaasti ja 2-5 päivää hoidosta voi iholla esiintyä hilseilyä. Iho tulee suojata auringolta hoidon jälkeen.

Jo yksikin hoito kirkastaa ja tasoittaa ihoa upeasti, mutta paras teho saadaan sarjahoidolla 4-6viikon välein. Ammattilainen suosittelee juuri sinun ihollesi sopivan hoitovälin.

Hoidon jälkeen vältä seuraavia:

• Hilseilevän ihon koskettelua ja raapimista
• A-vitamiinia, AHA-tuotteita ja muita kuorivia tuotteita noin viikon ajan
• Altistumista UV-säteilylle (aurinkosuojan käyttö)
• Saunaa ja hikoilua kuorinta-aineen ollessa iholla ja 48 tuntia hoidon jälkeen

• Muita kasvohoitoja ja kasvojen ihon käsittelyä (esim. karvanpoisto)

 
Hoito ei sovi raskauden ja imetyksen aikana tai lääkärin määrämien kuorivien lääkekuurien aikana (esim. Roaccutan tai muut retinoidit).
 
Sinua palvelee koulutettu ihonhoidon ammattilainen jolta saat tarkemmat yksilölliset hoito-ohjeet käyntisi yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä hoitolaan etukäteen, jos haluat lisätietoja palvelusta ennen hoitoon tuloa.
 

Exuviance Radiance Peel Retinol Pikahoito

30 min 105€

Exuviance Radiance Peel Retinol Kasvohoito

60 min 155€