fbpx

Hydrafacial Age Refinement

169 €

HydraFacial on koneellinen ihonpuhdistus, jonka tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntynyt meikki, ihon eritteet, lika sekä haitalliset mikrobit. Hoidon lopussa imeytetään iholle kosteuttava ja suojaava seerumi.

HydraFacial Age Refinement on ihoa tehokkaasti kiinteyttävä hoito, jonka parhaat tulokset saadaan 4-6 hoitokerran sarjana. Suosittelemme yhdistämään hoitoon LED -valohoitoa.

Normaalin alkupuhdistuksen ja ihon analysoinnin jälkeen aloitetaan ihon koneellinen kuorinta. Tehokkaassa kuorinnassa yhdistyy glukosamiinia ja maitohappoa sisältävä seerumi sekä patentoitu spiraalimainen HydroPeel® -kärki, joka kuorii ihoa jokaisella liikkeellä kivuttomasti. Tehoseerumi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti pehmentäen talia, hiiva- ja merileväuutteen helliessä ihoa.

Kuorinnan jälkeen iholle levitetään ihonpuhdistusta helpottava GlySal™-happokuorinta tehostamaan huokosten tyhjenemistä. Tämän jälkeen siirrytään itse huokosten puhdistukseen, jolloin vaikuttava liuos vaihdetaan salisyylihappoa sisältävään tehoseerumiin. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä, irrottaen kuollutta kuivaa ihosolukkoa. Musta- ja valkopäät puhdistuvat tehokkaasti mutta ilman mekaanisen puhdistuksen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta.

Lopuksi iholle imeytetään kiinteyttävä tehoampulli keskittyen juonteisiin ja muihin ikääntymisen merkkeihin. Tämän jälkeen koko kasvojen iholle imeytetään vielä antioksidantteja ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi, jonka tarkoituksena on kosteuttaa ja suojata ihoa.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Huomioithan myös, että hoito kuorii ihoa tehokkaasti, joten kasvojen suojaaminen auringolta on tärkeää hoidon jälkeen.

Jos sinulla on äyriäis- tai aspiriiniallergia suosittelemme tekemään allergiatestin vähintään 24h ennen hoitoa.