fbpx

Klassiset ripsienpidennykset

Hinnat alempana

Klassiset ripsienpidennykset tehdään yksittäisillä synteettisillä kuiduilla, jotka istutetaan luonnonripsiin yksitellen. Ne näyttävät ja tuntuvat oikeilta ripsiltäsi, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja paksummilta. Ripsikuitujen materiaali on erittäin laadukasta ei-allergisoivaa, synteettistä polyesterkuitua. Jokainen kuitu on erittäin kevyt ja kooltaan luonnollinen eli juuresta paksumpi ja kärjestä ohuempi.

Ripsien laitto on asiakkaalle täysin kivutonta, jopa rentouttavaa. Uusien ripsien laittoon varataan aikaa n.2h, huoltoon 1-1,5h. Huollon aikana poistamme ylikasvaneet kuidut ja uusiin kasvaneisiin ripsiin lisätään uusia kuituja. Ripset uusiutuvat jatkuvasti, joten luonnollisen kasvusyklin mukana tippuu luonnollisesti myös pidennyskuituja.

Klassiset ripsienpidennykset tehdään omat ripsesi huomioiden. Otathan huomioon, että jos omat ripsesi ovat erittäin lyhyet, niihin ei ole mahdollista tehdä pitkiä ja näyttäviä pidennyksiä. On myös tärkeää muistaa että kun luovut pidennyksistä, omat ripset tuntuvat heikommilta ja lyhyemmiltä. Olet tottunut näyttäviin, kauniisti kaartuviin ripsiisi etkä todennäköisesti muista, millaiset omat ripsesi olivat aikaisemmin. Muista myös, että ripsesi uusiutuvat jatkuvasti koko elämäsi ajan ja ne vahvistuvat nopeasti pidennyksistä luopumisen jälkeen.

HUOM. Suositusikärajamme ripsienpidennyksiin on 16 vuotta.

Kotihoito-ohjeet:

  • Tule ripsien laittoon aina puhtailla ripsillä ilman silmämeikkiä.
  • Käytä ripsipidennyksille sopivaa puhdistusainetta ja noudata ammattilaisen antamia kotihoito-ohjeita. Hoito-ohjeita noudattamalla parannat ripsiesi pysyvyyttä ja pidät huolen ripsiesi hygieniasta.
  • Vältä ripsien turhaa koskettelua ja hankaamista.
  • Vältä öljypohjaisia tuotteita, koska ne heikentävät ripsiliiman pysyvyyttä.
  • Ripsien huoltoväli vaihtelee 2-4 viikkoon. Tämä riippuu täysin ripsien kasvusyklistä ja kotihoidosta joka on yksilöllistä.

 

HINNASTO

Palvelu  Hinta
Uudet klassiset ripsienpidennykset122€
Pikahuolto 30min37€
Ripsihuolto 60min66€
Ripsihuolto 90min79€
Ripsienpidennysten poisto45€