fbpx

Sheila Perez Method Vartalonmuokkaus

Sheila Perez Method on vartaloa tehokkaasti muokkaava hoito. Yhdistelmä erilaisia tehokkaita lymfahierontatekniikoita muotoilee tehokkaasti vartalon ääriviivoja, hajottaa selluliittia, poistaa nesteitä ja parantaa aineenvaihduntaa. Sheila Perez Method on yksi tehokkaimmista selluliitinpoistotekniikoista ja tuloksia on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
Sheila Perez Method tuo todellisia tuloksia auttamalla lymfajärjestelmäämme toimimaan tehokkaasti. Lymfajärjestelmämme vastaa toksiinien poistosta elimistöstämme ja se suojelee kehoamme tulehduksilta kierrättäen nesteitä soluista ja kudoksesta ja vieden ravinteita verenkiertoomme.
Hoito stimuloi lymfajärjestelmää poistamaan kertynyttä nestettä, taistelee selluliittia vastaan, aktivoi immuunijärjestelmää ja puhdistaa elimistöä. Se myös lisää vartalon verenkiertoa, kosteuttaa ihoa ja vähentää lihaskireyksiä.

Sheila Perez Method on tehokas vartalonmuokkaushoito, joka poistaa selluliittia ja turvotusta ja parantaa aineenvaihduntaa. Näkyviä tuloksia jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Hinnasto ja palvelut