fbpx

Sheila Perez Method Vartalonmuokkaus

330 €

Sheila Perez Method on vartaloa tehokkaasti muokkaava hoito. Yhdistelmä erilaisia tehokkaita lymfahierontatekniikoita muotoilee tehokkaasti vartalon ääriviivoja, hajottaa selluliittia, poistaa nesteitä ja parantaa aineenvaihduntaa. Sheila Perez Method on yksi tehokkaimmista selluliitinpoistotekniikoista ja tuloksia on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
 
Sheila Perez Method tuo todellisia tuloksia auttamalla lymfajärjestelmäämme toimimaan tehokkaasti. Lymfajärjestelmämme vastaa toksiinien poistosta elimistöstämme ja se suojelee kehoamme tulehduksilta kierrättäen nesteitä soluista ja kudoksesta ja vieden ravinteita verenkiertoomme.
 
Hoito stimuloi lymfajärjestelmää poistamaan kertynyttä nestettä, taistelee selluliittia vastaan, aktivoi immuunijärjestelmää ja puhdistaa elimistöä. Se myös lisää vartalon verenkiertoa, kosteuttaa ihoa ja vähentää lihaskireyksiä.
 
Ennen hoitokäyntiä on suositeltavaa olla syömättä ja juomatta tuntia ennen hoitoa. Hoidon aikana käsitellään myös vatsan alue perusteellisesti ja syöminen tai juominen juuri ennen hoitoa voi aiheuttaa huonovointisuutta.