fbpx

Volyymiripset

Hinnat alempana

Volyymiripset ovat todellinen arjen helpotus!

Säännöllinen ripsihuolto on avain jonka avulla ripsienpidennyksesi pysyvät kauniina pitkään.Ripsiteknikkosi auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle ja sinun ripsiesi kasvusyklille sopivan huoltovälin. Volyymiripset pysyvät kauniina pidempään, kun puhdistat ne huolellisesti aamuin illoin ja käyt säännöllisesti ripsihuollossa.Valikoimastamme löytyy 60-120min pituisia huoltoaikoja. Yleisin huoltoaika on 90min ja huoltoväli 3-4 viikkoa.Ripsienpidennysten puhdistamiseen sopii asiakkaidemme ikisuosikki, hajusteeton Lashlover Beauty Wash puhdistusgeeli sekä ihanan marjaisa Ekopharma Vadelmavaahto.Volyymiripset korvaavat ripsivärin kiireisinä arkiaamuina upeasti. Kokeile ja jää koukkuun, kuten useat asiakkaamme. Volyymiripset ovat yksi suosituimmista palveluistamme.Ripsienpidennykset voivat olla todella luonnolliset tai mahdollisimman näyttävät – ja kaikkea siltä väliltä. Toteutamme kaikki ripsienpidennykset luonnonripsiä kunnioittaen ja otamme huomioon omien ripsiesi kunnon.Huomioithan että ohuihin ja hentoisiin ripsiin ei voida toteuttaa todella tuuheita ja pitkiä ripsienpidennyksiä. Luonnonripsen täytyy jaksaa kannatella sille asetetut ripsikuidut, jotta omat ripsesi säilyvät hyväkuntoisina. Oikein tehtynä volyymiripset eivät vahingoita omia ripsiäsi.Klassisista ripsienpidennyksistä voit vaihtaa volyymiripsiin kätevästi  ripsihuollon yhteydessä. Vanhoja klassisia ripsiä ei tarvitse poistaa ja huomaat eron heti.HUOM. Suositusikärajamme ripsienpidennyksiin on 16 vuotta.

Huomioitavaa ennen ripsien laittoa sekä kotihoito-ohjeet:

  • Tule ripsien laittoon aina puhtailla ripsillä ilman silmämeikkiä.
  • Puhdista volyymiripset aamuin illoin ripsienpidennyksille sopivalla puhdistustuotteella vaikka et käyttäisi silmämeikkiä. Ripsienpidennysten puhdistukseen sopii esimerkiksi hajusteeton Lashlovers Beauty Wash puhdistusgeeli tai ihanan tuoksuinen Ekopharma Vadelmavaahto. Molemmat tuotteet sopivat koko kasvojen puhdistukseen.
  • Puhdista mahdollinen silmämeikki erityisen huolellisesti. Meikinjäänteet, lika ja liiallinen puhdistustuotteen käyttö voi aiheuttaa silmien kirvelyä puhdistuksen tai suihkun yhteydessä. Varmista tällöin, että huuhtelet puhdistustuotteen todella huolellisesti vedellä.
  • Kuivaa ripset varovaisesti taputellen.
  • Harjaa ripset kuivana ylhäältä ripsiharjalla varovaisesti pyöräyttäen.
  • Vältä ripsien turhaa koskettelua ja hankaamista ja öljypohjaisia tuotteita, jotka heikentävät liimasidosta.
  • Ripsien huoltoväli on kasvusyklistä riippuen 2-4 viikkoa. Ripsiteknikkosi suosittelee sinulle sopivaa huoltoväliä sekä huolln kestoa.
  • Noudata ripsiteknikkosi antamia kotihoito-ohjeita huolellisesti. Hoito-ohjeita noudattamalla parannat ripsienpidennysten pysyvyyttä ja pidät huolen ripsiesi hygieniasta.
HINNASTO
Palvelu  Hinta
Uudet volyymiripset 2,5h139€
Volyymiripsien huolto 60 min66€
Volyymiripsien huolto 90 min79€
Volyymiripsien huolto 120 min89€
Ripsienpidennysten poisto45€