fbpx

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus

90 €

Yumi Lashes on luonnollinen vaihtoehto ripsienpidennyksille

Tarjoushinta 79€ 14.4. saakka!

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus on ainutlaatuinen ripsien kestotaivutus eli lash lift, joka parantaa omien luonnollisten ripsien ulkonäköä ja korostaa silmiesi luonnollista kauneutta. Ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä.  Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripset ylöspäin antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymia ja saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta ilman liimaa, irtoripsiä tai ripsienpidennyksiä.

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus on erittäin turvallinen ja tehokas ripsikäsittely ja todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille. Käsittely sopii erinomaisesti myös herkille silmille. Kestotaivutus on loistava vaihtoehto jos et halua käyttää ripsienpidennyksiä, olet esimerkiksi allergisoitunut ripsiliimalle, et halua käydä ripsihuollossa kuukausittain tai etsit luonnollista lopputulosta jonka voit halutessasi viimeistellä ripsivärillä.

Yumi Lashes käsittelyssä ripset kiinnitetään silikonimuotin päälle yksitellen jonka jälkeen ripsiin levitetään kestotaivutusaineet ja annetaan niiden vaikuttaa. Lopuksi yläripset kestovärjätään. Silikonimuotit valitaan halutun lopputuloksen mukaisesti luonnollisesta kaaresta näyttävämpään kaareen. Ripsien kestotaivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia. Ripsiä ei tule kastella 24 tuntiin käsittelyn jälkeen ja saunomista sekä uimista tulee välttää 48h käsittelyn jälkeen.

Käsittelyssä käytettävät aktiiviaineet kuten D-pantenoli ja keratiini hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Lopputulos kestää keskimäärin 6-8 viikkoa eli ripsien normaalin elinkaaren ajan, jonka jälkeen käsittelyn voi uusia. Yumi Lashes hoito kestää vain noin 60-75 minuuttia ja on täysin kivuton, eli voit rentoutua täydellisesti hoidon ajan.

Saavuthan ripsien kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä. Varsinkin vedenkestävän silmämeikin poistaminen juuri ennen taivutusta saattaa heikentää taivutuksen kestoa.

Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä. Näyttävä katse ja säihkyvät silmät ilman ripsienpidennyksiä!

Tutustu Yumiin maahantuojan sivustolla: https://yumilashes.fi/etusivu-lashes/

Saatavilla myös suosittu Yumi Brows palvelu!

ENNEN JA JÄLKEEN YUMI LASHES KÄSITTELYÄ

Ennen Jälkeen