fbpx

DMK Kasvohoidot

DMK-ihonhoitokonsepti uudistaa ihosi ja muuttaa elämäsi!

DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään oireeseen. DMK-hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja sen rakenteiden kanssa. Ihosta tulee vahva, vastustuskykyinen ja onnellinen. DMK:n kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN -konsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Tämä konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

Ainutlaatuinen DMK-entsyymiterapia eli DMK Signature Treatment soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin.

DMK tarjoaa iholle kemiaa jonka iho tunnistaa omakseen. Tämän vuoksi saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia.

DMK-entsyymiterapia herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu – ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä! Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin. Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta. Koe entsyymien voima!