fbpx

Hydrafacial Platinium

229 €

HydraFacial on koneellinen ihonpuhdistus, jonka tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntynyt meikki, ihon eritteet, lika sekä haitalliset mikrobit. Hoidon lopussa imeytetään iholle kosteuttava ja suojaava seerumi. HydraFacial Platinium sisältää kaiken mitä voit kasvohoidolta toivoa!

Normaalin alkupuhdistuksen ja ihon analysoinnin jälkeen aloitetaan hoito kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla.

Seuraavaksi iholle tehdään koneellinen kuorinta. Tehokkaassa kuorinnassa yhdistyy glukosamiinia ja maitohappoa sisältävä seerumi sekä patentoitu spiraalimainen HydroPeel® -kärki, joka kuorii ihoa jokaisella liikkeellä kivuttomasti. Tehoseerumi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti pehmentäen talia, hiiva- ja merileväuutteen helliessä ihoa.

Kuorinnan jälkeen iholle levitetään ihonpuhdistusta helpottava GlySal™-happokuorinta tehostamaan huokosten tyhjenemistä. Tämän jälkeen siirrytään itse huokosten puhdistukseen, jolloin vaikuttava liuos vaihdetaan salisyylihappoa sisältävään tehoseerumiin. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä, irrottaen kuollutta kuivaa ihosolukkoa. Musta- ja valkopäät puhdistuvat tehokkaasti mutta ilman mekaanisen puhdistuksen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta.

Lopuksi iholle imeytetään iholle sopiva tehoseerumi, joko tasoittamaan ja kirkastamaan ihon sävyä tai tuomaan kiinteytystä. Tämän jälkeen koko kasvojen iholle imeytetään vielä antioksidantteja ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi, jonka tarkoituksena on kosteuttaa ja suojata ihoa. Hoitoa täydennetään myös LED-valohoidolla, joko tappamaan tulehdusta aiheuttavaa bakteeria tai stimuloimaan verenkiertoa sekä aktivoimaan kollageenin tuotantoa.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Huomioithan myös, että hoito kuorii ihoa tehokkaasti, joten kasvojen suojaaminen auringolta on tärkeää hoidon jälkeen.

Jos sinulla on äyriäis- tai aspiriiniallergia suosittelemme tekemään allergiatestin vähintään 24h ennen hoitoa.