fbpx

Microblading

Hinnat alempana

 

PalveluHinta
Microblading

(Sis. vahvistuksen 4-6 viikon kuluttua)

 300€
Vahvistuskäsittely165€

MITÄ MICROBLADING ON?

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä viedään ihon pintakerrokseen eli epidermikseen microbladingiin suunnitellun työkalun ja kertakäyttöisen terän avulla. Microblading mahdollistaa kauniit ja kestävät kulmat, jotka säästävät aikaa ja nopeuttavat ehostusta.

Microblading sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat arkeesi helpotusta, tuskailet olemattomien kulmakarvojen kanssa tai haluat lisää väriä, muotoa tai tuuheutta kulmiisi. Hoidon alussa kulmien muoto, paksuus ja väri suunnitellaan yksilöllisesti sinun toiveitasi kuunnellen. Väripigmentti valitaan omien kulmakarvojesi, hiusvärisi sekä toiveidesi mukaan ja väriä voidaan aina tummentaa vahvistuksessa. Käytämme PhiBrows:n turvallisia ja laadukkaita pigmenttejä.

Microbladingin aikana käytämme nitriilihanskoja ja huolehdimme hygieniasta sekä turvallisuudesta huolellisesti. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla tehdyt kulmat haalistuvat ihossa noin vuoden tai kahden kuluessa, pysyvyys on hyvin yksilöllistä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus. Suosittelemme ottamaan yhteyttä noin puolen vuoden jälkeen (tai halutessasi jo aiemmin) microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi. Yleensä kulmia tulee ylläpitää vahvistuskäsittelyllä noin 6-18 kuukauden välein.

Jos olet epävarma microbladingin sopivuudesta sinulle, tai jokin muu mietityttää, niin varaa aika microblading konsultaatioon!

Onko microblading toimenpide kivulias?

Ensimmäinen kerta voi olla kivuliaampi, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistä. Varmasti laiton aikana tuntuu ainakin hieman epämiellyttävää tuntemusta, mutta microblading terällä työskennellään ihon pintakerroksessa, jossa ei ole niin paljon kipua tuntevia hermoja kuin alemmissa ihokerroksissa, joten kipu toimenpiteen aikana on yleensä siedettävää. Mutta tälläiset asiat ovat hyvin yksilöllisiä. Erityisherkälle iholle toimenpide voi sattua hiukan enemmän kuin normaalille iholle.

Käytämme puudutusainetta, joka vie suurimman osan mahdollisesta kivusta pois. Pintapuudutus haihtuu elimistöstä 2-4 tunnin kuluessa. Huom! Ensimmäiset linjat tehdään kuitenkin ilman puudutusta, jotta sen aiheuttama mahdollinen lihasten rentoutuminen ei vaikuta kulmien symmetrisyyteen. Eli aluksi kirpaisee varmasti hieman, mahdollinen kipu on kuitenkin pientä ja lyhytaikaista.

Kotihoito-ohjeet
On erityisen tärkeää muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan, vähintään kolmen päivän ajan.
Kahden-neljän tunnin kuluttua microblading-kulmien laitosta, huuhtele kulmat hellästi vedellä. Tämä poistaa kudosnesteen. Tämän jälkeen lisää erittäin ohut kerros hoitovoidetta. Toista tämä menettely kolmesta viiteen kertaan päivässä. Koske kulmiin aina ehdottomasti puhtailla käsillä! Toista tämä muutaman ensimmäisen päivän ajan.
Jos hoito on tehty myöhään iltapäivällä tai illalla ja et ehdi kulmia huuhdella näin moneen kertaan, suojaa kulmat hieman paksummalla kerroksella voidetta.
Seuraavan viikon ajan huolehdi tarkkaan hygieniasta ja lisää voidetta aina kasvojen pesun tai suihkun jälkeen.
Lievää rupea kehittyy käsitellylle alueelle tulevina päivinä, ja väri näyttää vielä tummalta. Luonnollinen solujen uusiutumisprosessi aiheuttaa hieman hiutalemaista hilseilyä iholla. Hiutaleet (lievää ”kuorta” ”rupea”) ei saa raapia, rapsuttaa, hangata tai nyppiä pois. Ruven pois rapsuttaminen estää pigmentin jäämisen kudokseen ja lopputulos on epätasainen. Pysyvä lopputulos on jopa 30% vaaleampi, kun ensimmäisen 24 tunnin aikana.

• Älä raavi tai hankaa pyyhkeellä käsiteltyjä alueita.
• Alue voidaan kevyesti taputella. Lievä rupi irtoaa itsestään.
• Muista mitä huolellisemmin hoidat nyt, sitä kauemmin väri kestää iholla.

Mitä tulee välttää parantumisprosessin ajan?

• Vältä urheilua ja hikoilua kolmen päivän ajan.

Viikon ajan:

• Meikkiä ja kaikkia muita voiteita paitsi hoitovoidetta kulmien alueella.
• Sauna, kylpeminen ja uiminen. Vältä kaikkia kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, ripsipidennysten laitto, kasvohoidot, hieronnat jne.
• Älä raavi, revi tai turhaan koskettele kulmia.
Kuukauden ajan:
• Auringonottoa, solariumia, valohoitoja, kemiallisia kuorintoja, hedelmähappoja, mikrohiontaa ja ihoa uudistavia voiteita.
• Vältä myös laserhoitoja kulmien alueelle.
• Antibioottien ja hormonaalisten lääkitysten käyttö voi aiheuttaa pigmentin nopeampaa kulumista.

Suojaa aina kulmat auringolta aurinkosuojavoiteella (ei ensimmäiseen viikkoon).

Kuinka kauan microblading käsittely kestää ja miten minun pitää valmistautua?

Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan noin kaksi tuntia aikaa. Aika pitää sisällään muodon suunnittelun, kulmien muotoilun, microblading -toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet. Microbladingia varten sinun ei tarvitse erityisesti valmistautua. Voit tulla meikillä tai ilman, mahdollinen meikki puhdistetaan tarvittaessa kulmien alueelta.
Täytyykö minun ottaa vapaapäivä toimenpiteen takia?
Ei tarvitse. Iho kulmien ympäriltä voi punoittaa hieman riippuen ihosi herkkyydestä. Väri saattaa olla aluksi tummempi kuin haluttu lopputulos, ja tummenee parin seuraavan päivän aikana. Noin viikon kuluttua iho on parantunut ja väri alkaa lähennellä lopputulosta.

Miten microblading kulmat parantuvat?

Paraneminen vie yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, toisin sanoen pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja 5-9 viikon jälkeen tehdään tarvittaessa vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja kuukauden jälkeen tehdään vahvistus, jossa kulmakarvoja vahvistetaan ja tarkistetaan vielä kulmakarvojen muoto. Käsittelyn hinta sisältää aina myös ensimmäisen vahvistuskerran. Vahvistuksen jälkeen kulmasi ovat valmiit.

Microblading Helsinki, Espoo, Vantaa

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana käytämme Branko Babicin suunnittelemia erikoistyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat: kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Alueelle ääriviivojen sisällä tehdään karvamaisia vetoja, jotka luodaan muistuttamaan omia karvoja. Kerro avoimesti kaikki toiveesi kulmiesi suhteen ja jos joku muodossa häiritsee sinua. Tekijä muokkaa ääriviivoja kunnes olet tyytyväinen muotoon. Ääriviivoja emme siis tee pigmentillä ja ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset. Microladingin tekemiseen käytämme PhiBrows -erikoisteriä, jotka koostuvat 11-18 pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon. Linjat ovat todella ohuita muistuttaen luonnollista karvaa ja niillä pyritään mukailemaan karvan luonnollista kasvusuuntaa. Microblading ei vaikuta luonnollisten kulmakarvojesi väriin tai kasvuun. Microblading pigmentit haalistuvat iholta pikkuhiljaa, kokonaan kulmat häviävät iholtasi vuodessa- kahdessa. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta. Pigmentti voi pysyä huonommin rasvaisella iholla. Myös linjat saattavat hieman enemmän pehmentyä eivätkä välttämättä pysy niin skarppeina rasvaisella iholla. Rasvoittuvalla iholla onkin tärkeää, että linjoja ei tehdä liian tiheään. Microblading ammattilainen osaa tehdä kulmat oikeaan syvyyteen ihossasi, aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä. Hoidon lopuksi kulmien alueelle levitetään rauhoittava jälkihoitovoide sekä ammattilainen käy vielä läpi kotihoito-ohjeet sekä parantumisprosessin kanssasi.

Vahvistus

Vahvistuskerta (touch up) on erittäin tärkeä osa toimenpidettä. Vahvistuskerran jälkeen kulmat ovat vasta valmiit – muoto ja väri ovat asettuneet. Suosittelemme käyttämään hintaan kuuluvan vahvistuskerran aina. Vahvistuksessa kulmia voidaan myös tarvittaessa tummentaa, paksuntaa tai tehdä muita pieniä muutoksia muotoon.

ENNEN MICROBLADING-HOITOA

1. MITÄ TULEE TAPAHTUMAAN.
Tutustu alussa olevaan tekstiosioon; ”Mitä microblading on?”
2. VALMISTAUDU PIENEEN PUNOITUKSEEN.
Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erittäin kova punoitus on kuitenkin harvinaista. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen.
3. TULE TOIMENPITEESEEN KEVYELLÄ MEIKILLÄ.
Älä laita raskasta meikkiä samana päivänä kun toimenpide tehdään. Tämä ei tarkoita, ettetkö saisi laittaa meikkiä lainkaan. Normaali päivittäinen kevyt meikki on ok.
4. OLE VAROVAINEN SEURAAVIEN LÄÄKITYSTEN KANSSA.
On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Emme kuitenkaan suosittele sinua keskeyttämään terveytesi kannalta tärkeitä lääkkeitä ilman, että olet konsultoinut asiasta lääkäriäsi! Mikäli olet epävarma lääkkeesi ja microblading-hoidon sopivuudesta, varmistathan hoidon sopivuuden aina ensin lääkäriltäsi. 48 tuntiin ennen hoitoa emme suosittele aspiriinia, tai ibuprofeiinia runsaita määriä, ne voivat vaikuttaa verenvuotoon. Suosittelemme myös välttämään lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi. Mikäli käytät verenohennuslääkettä, suosittelemme sinua konsultoimaan ensin lääkäriäsi ja microblading-tekijääsi asiasta.
5. ÄLÄ KÄYTÄ ALKOHOLIA 48h ENNEN TOIMENPIDETTÄ ÄLÄKÄ JUO KOFEIINIPITOISIA TUOTTEITA SAMANA PÄIVÄNÄ
Kofeiinin ja alkoholin runsas nauttiminen kiihdyttävät verenkiertoa ja voi näinollen vaikuttaa haavan vuotamiseen.
6. VÄLTÄ TUOTTEITA JOISSA ON RETIN A:TA (TRETINOIINIA) TAI A-VITAMIINIA
Jos käytät tuotteita kulmien alueilla, jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta tai A-vitamiinia, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading -toimenpiteeseen tulemista.
7. VÄLTÄ AHA IHONHOITO-TUOTTEITA ENNEN TOIMENPIDETTÄ.
Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelemme sinua lopettamaan anti-age -tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen tulemista.
8. JOS OLET VERENLUOVUTTAJA.
Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Veren luovuttaminen microbladingin jälkeen on suositeltavaa vasta neljän kuukauden jälkeen toimenpiteestä.
9. KULMAKARVOJEN POISTO LANGALLA TAI MUILLA TEKNIIKOILLA.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä. Mitä enemmän omaa karvaa on, sitä luonnollisempi lopputulos saadaan! Kulmasi nypitään oikeaan muotoon toimenpiteen yhteydessä.
10. OLE AVOIN ALLERGIOISTASI, KROONISISTA SAIRAUKSISTASI JA MUISTA TERVEYTEEN VAIKUTTAVISTA ASIOISTA SEKÄ MAHDOLLISESTA RASKAUDESTASI
Kerro microblading -ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä. Raskaus, imetys sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Kerro myös mahdollisista lääkityksistä. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi.

Kontraindikaatiot / Esteet hoidolle

Jos sairastat diabetestä, tarkistathan lääkäriltäsi ensin sopiiko microblading käsittely sinulle. Jos imetät, huomioithan, että käyttämämme puudutteen vuoksi sinun tulisi olla imettämättä noin 4 tuntia hoidon jälkeen, jotta puudute haihtuu elimistöstäsi täysin.

Emme suosittele microbladingia:

Jos sinulla on käytössäsi verenohennuslääkitys
Jos sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys, Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa puoli vuotta ennen microblading-käsittelyä ihon arpeutumisvaaran takia
Jos sinulla on taipumusta keloidiarpiin
Jos olet raskaana
Jos sinulla on kestoväri-, parafenyylidiamiini- tai hiusväriallergiaa, olisi hyvä selvittää lääkärissä mille aineelle olet allergisoitunut ja sisältävätkö microblading pigmenttimme mahdollisesti allergisoivaa ainetta
Jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle
Jos sinulla on esimerkiksi erikoisen rasvainen, kuiva tai ongelmallinen iho tulos ei välttämättä ole niin pysyvä tai tasainen. Voit aina ottaa yhteyttä microblading-ammattilaiseen, joka kertoo sinulle, voidaanko microblading tehdä vai ei

MICROBLADING-HOIDON JÄLKEEN

1. OLE TIETOINEN TOIPUMISVAIHEISTA
Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen.
2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä meidän microblading -ammattilaisiltamme lisää näistä vaiheista.
2. KÄSITTELE KULMIA HELLÄSTI ÄLÄKÄ REVI KUOLLUTTA IHOA TAI RUPEA
Kulmiin ei saa koskea likaisilla käsillä! Kulmien ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin 24h aikana microbladingin jälkeen.
Toimenpiteen jälkeen anna kulmien olla rauhassa n 2-4h, jolloin iho alkaa tekemään omaa suojakerrosta haavalle. Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Tässä paranemisvaiheessa kulmat kutiaa, mutta niitä ei saa missään nimessä repiä tai raapia.
3. Levitä hoitovoidetta kulmiin
Hoitovoidetta voi levittää 2-4 tunnin jälkeen hoidosta puhtaalle iholle. Suosittelemme kevyesti huuhtelemaan kulmat ennen rasvan levittämistä. Ylimääräinen pigmentti, kuollut iho ja veri/kudosneste lähtevät pestessä pois, ja näin saat voiteen puhtaalle iholle. Huuhtele ja rasvaa kulmat ohuesti aamuisin, päivällä toista kulmien huuhtelu ja rasvaus useamman kerran ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa huuhtele ja rasvaa hieman paksumpi kerros. Hoitovoide on suunniteltu microbladingia varten, jolloin kulmat ja iho paranevat mahdollisimman nopeasti sekä siististi.
4. SUOJAA UUSIA KULMIASI TARKASTI ENSIMMÄISET 3-4 PÄIVÄÄ TOIMENPITEESTÄ
Kulmat ovat alttiit infektiolle 3-4 päivää toimenpiteen jälkeen. Vältä kulmien turhaa koskemista ja pese sekä rasvaa kulmat vain puhtain käsin.
Vältä kovaa hikoilua (myös saunominen), jotta pigmentti ei lähde hien mukana pois. Uimahalleissa uimista tulisi välttää n, 5-7 päivää, mm. korkean infektioriskin takia. Myös esimerkiksi kloori ja muut kemikaalit joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä tai jopa muuttaa värin sävyä kulmissa.
Ethän laita meikkiä kulmiin ensimmäisen 5-7 päivän aikana.
5. VÄLTÄ SOLARIUMIA
Solariumia ei suositella käytettävän vähintään kahteen viikkoon microbladingin jälkeen. Tämä suositus koskee myös aurinkoa. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu ihon pintakerrokseen hoidon aikana. Jos juuri valmistuneet microblade -kulmat saavat liikaa suoraa auringonvaloa, pigmentti alkaa haihtumaan tavallista nopeammin ja kulmat vaativat uuden vahvemman vahvistuksen. Iho on myös käsittelyn jälkeen herkempi palamaan auringossa, joten suojaathan kulmasi aina SPF 50-aurinkorasvalla. Suosittelemme aurinkorasvaksi luomua tai muuta vähä-kemikaalista rasvaa.
6. OLE VAROVAINEN LÄÄKETIETEELLISTEN TOIMENPITEIDEN KANSSA
Jos olet ollut verenluovuttajana, kerro siitä microblade -ammattilaisellesi. Keskustele myös verenluovutuksessa olevan hoitajan kanssa, jos olet menossa microbladingiin. Vaatii tilanteen mukaan 4kk-6kk toimenpiteen jälkeen, että veri palautuu normaaliin tilaansa. Normaalisti se palautuu normaaliksi jo n. 1 viikon kuluttua. Sen lisäksi menettelyt, joissa käytetään erilaisia lasertekniikoita, voivat lykätä microblading -kulmien tekoa. Kerro myös aina lääkäreillesi ennen minkäänlaisia toimenpiteitä microblading -toimenpiteestä.
7. EI KULMAMEIKKIÄ EIKÄ ANTI-AGE -VOITEITA
Vähintään 7-10 päivän ajan toimenpiteen jälkeen suosittelemme olemaan käyttämättä minkäänlaista meikkiä kulmissa. Älä myöskään käytä anti-age -voiteita ennen kuin kulmat ovat täysin parantuneet. Suosittelemme pitämään kaikki muut voiteet ja kosmetiikkatuotteet poissa kulmien alueelta paranemisprosessin ajan.
8. MICROBLADINGIN JÄLKEEN OLEVA TULOS EI OLE LOPULLINEN
Seuraavat kaksi päivää pigmentti on kaikista tummimmillaan, joten älä säikähdä. Kulmien lopullinen väri ei muutu tummemmaksi, kuin mitä se oli hoidosta lähtiessäsi.
Väripigmentti haalistuu hieman toimenpiteen jälkeen, kun kulmat alkavat paranemaan. Kulmiin saattaa syntyä epäsymmetriaa tai esim. pieniä koloja. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolestua, vahvistuskerta on varattu juurikin näiden korjausta varten! Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen (5-9 viikon kuluttua microbladingista) jälkeen.
9. ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ MICROBLADING -AMMATTILAISIIN
Mikäli Sinulle herää kysymyksiä kulmien parantumisen aikana, ota rohkeasti yhteys microblading- ammatilaisiin. Mikäli kysymyksesi koskee kulmien ulkonäköä, laitathan kysymyksesi liiteeksi suoraan hyvässä valossa otetun kuvan omista kulmistasi (info@kauneuskeskuskristalli.fi). Voit myös aina tulla liikkeeseen paikan päälle!
10. TOIMENPITEEN JÄLKEEN KULMAT OVAT ASIAKKAAN VASTUULLA.
Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellämainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa ja vahvistat täyttäneesi 18 vuotta. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä! Kulmien kotihoito vaikuttaa kulmien ja linjojen pysyvyyteen noin 70%, joten noudata huolellisesti sinulle annettuja ohjeita.
11. TYYTYVÄISYYSTAKUU
Kulmilla, niin kuin kaikilla tarjoamillamme hoidoilla on takuu. Olethan yhteydessä liikkeeseen viimeistään 3vk vahvistuskerran jälkeen, mikäli koet kulmissasi olevan jotain korjattavaa. Ammattilaisemme arvioivat tilanteen. Huomioithan, että toimenpiteen jälkeen ihon täytyy parantua min. 5vk ennen uutta käsittelyä.