fbpx

Yumi Brows kulmien laminointi

60 €

Yumi Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä jolla kulmistasi saadaan näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Käsittely myös ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.

Yumi Brows -kulmakarvojen laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Yumi Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi. Laminoinnissa karvan tekstuuria muutetaan, jolloin siitä tulee helpommin käsiteltävä, hallittava ja ne pysyvät paremmin paikoillaan. Kulmat pysyvät pitkään sekä helposti kauniina ja huoliteltuina.

Yumi Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja.

Yumi Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito.

Yumi Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa. Kulmat värjätään käsittelyn yhteydessä, sävy valitaan toiveidesi mukaan. Väri on muutaman ensimmäisen päivän yleensä hieman tummempi ja vaalenee hieman muutaman päivän kuluttua. Jos kulmissa on todella vähän karvaa, lopputulos ei välttämättä ole toivotusti tuuhea ja näyttävä.

Jos epäröit sopiiko Yumi Brows sinulle, voit lähettää kuvat kulmistasi sähköpostiin info@kauneuskeskuskristalli.fi. Laminoinnin voi uusia kulmissa 8-12viikon välein, riippuen kulmiesi kasvusyklistäsi. Käsittelyn jälkeen kulmia tulisi olla kastelematta 24h, jonka jälkeen voit kastella kulmiasi normaalisti.