fbpx

Dermapen mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee

210 €

Dermapen 4 mikroneulaushoito on sinulle, kun ihosi kaipaa uutta elinvoimaa, tasaisuutta, kosteutusta ja apua eri iho-ongelmien hoitoon. Dermapen 4 mikroneulaushoidolla voidaan hoitaa esimerkiksi arpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia.

Hoidossa iholle luodaan ohuita mikrokanavia, joiden kautta ihoon kulkeutuu vitamiineja ja muita ravinteita. Ihoon imeytetään tehoaineita ja tästä seuraa ihon napakoituminen ja ihomuutosten häviäminen. Mikroneulaus on tehokkain tapa tehostaa ihon uusiutumista, sillä se käynnistää ihollasi luonnollisen korjautumisprosessin, jolloin ihon erilaiset sävyerot ja tekstuuri tasoittuvat.

Huomioithan, että mitä syvemmät ihomuutokset ihollasi on (esimerkiksi syvät arvet), sitä useamman hoitokerran tasaisimman mahdollisen lopputuloksen saaminen vaatii. Suosittelemme mikroneulausta aina sarjahoitona noin 5-6 viikon välein, mutta ensimmäiset tulokset ihon pinnalla näkyvät jo viikon päästä ensimmäisestä hoitokerrasta.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, neulauksen, naamion sekä loppuvoiteet. Ammattilainen kertoo hoidon lopuksi sinulle myös tarkat kotihoito-ohjeet, joita on tärkeää noudattaa parhaan ja pitkäkestoisen lopputuloksen saavuttamiseksi.