fbpx

Dermapen mikroneulaus kasvot & kaula

190 €

Dermapen – 4 mikroneulaushoito on sinulle, kun ihosi kaipaa kosteutta, kuulautta, taisaisuutta ja elinvoimaa. Tarvitsetko apua arpien, juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten hoitoon ja niiden ennaltaehkäisyyn? Dermapen 4 laitteen avulla se on mahdollista.

Dermapen 4 on markkinoiden tehokkaimpia mikroneulausmenetelmiä, joista on saatu tuloksellista apua moniin eri iho-ongelmien hoitoon.
Mikroneulaus CIT eli collagen induction therapy saa iholla aikaan kollageenin uudistumisen.

Dermapen 4 hoidossa luodaan ihoon ohuita mikrokanavia joiden kautta ihoon kulkeutuu jopa 80 % enemmän vitamiinejä, peptidejä ja muita ravinteita. Iholle imeytetään tehoaineita, jotka saavat aikaan fibroblastiasolujen aktivoinnin tuottamaan uutta kollageeniä. Tästä seuraa ihon napakoituminen ja ihomuutosten häviäminen.

 

Milloin hoitoa ei voida tehdä?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on aktiivinen Herpes simplex, avohaava, ihosyöpä, syylät, bakteeri, sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma.

 

Ihon parantuminen?

 Neulaushoidoissa on aina syytä varautua ihon kevyeeseen punoitukseen. Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Voit palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Emme kuitenkaan suosittele samana päivänä meikin käyttöä iholle. 

 

Ylläpito?

Suosittelemme mikroneulaus sarjahoitoa, jotta saisimme mahdollisimman tuloksellisen ja pitkäkestoisen  lopputuloksen.

Elvyttävä hoito 3-6 hoitokertaa 6-8 viikon välein

Arvet 4-6 hoitokertaa 6-8 viikon välein

Pigmentaatio 4-6 hoitokertaa 2-4 viikon välein

Ihon pinnallisia (kuten. juonteet) hoitoja suositellaan otettavaksi 4 hoidon sarjana, 1 hoito/2-3 viikon välein.

 

HINNAT

Dermapen mikroneulaus kasvot + kaula 190 €

Decollete alue hoidon yhteydessä + 20 €

 

Tutustu Dermapenin virallisiin sivuihin tästä